du skulle bara våga ge dig av

20130416-132132.jpg
I dag fick barnen måla stenar på Småfolket. Astons blev jättefin, i blått, rött och gult!

Älskar Småfolket. Älskar att få träffa vuxna människor mitt på dagen, älskar att se Aston leka med de andra barnen. Älskar att Aston är så trött efteråt så att han somnat gott och jag får massa gjort här hemma (plus att även jag hinner vila).

20130416-132429.jpg

Det är ”varmt” i Skillingaryd i dag. 10 grader typ. Kokande hetta, alltså. Så jag invigde skinnjackan, som jag haft i typ 13 år nu, och promenerade till och från Småfolket istället för att ta bilen. Under hade jag min Odd Molly-tunika som är vårig och fin och så Converse på fötterna och by airaM kring handlederna.

Nu är våren här för att stanna, visst?

En tanke på “du skulle bara våga ge dig av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s