2400 timmar

I går kväll var jag hos min svägerska på Living and Room-party. Aston var också med större delen av kvällen och det var en riktigt bra kväll! Stina hade bakat och fixat mat i mängder, hon är en grym värdinna.

20130417-092221.jpg
Jag åt GODIS…

20130417-092245.jpg
…och muffins…

100 dagar då? Ja, i dag är det dag 100. Och jag har inte direkt varit hård mot mig själv de sista veckorna, men godis och chips har jag ändå hållit mig ifrån (tills i går). Och ingen skräpmat har det blivit. Inte ett enda besök på Burger King eller dylikt. Ingen pizza, ingen kebab. På 100 dagar. Det är bra!

I morgon tänkte jag ta lite bilder så vi kan jämföra före och efter.

Just nu sitter jag med Aston i hans rum och tittar på när han bygger med Lego. Så himla duktig är han.

20130417-092727.jpg
Fullt fokus…

20130417-092815.jpg
Snart dags att plocka bort ena sidan på spjälsängen tror jag nog…

Snart ska vi bege oss bort till Mia och pojkarna för att leka och prata av oss lite. Det är en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s