a little bit of everything

20130419-072849.jpg
Jag och Aston sov i gästrummet i natt så Asse startade dagen med lite pianospel.

God morgon fredag!

Aston blev precis som vanligt i går efter lite sömn. Så vi åkte till Frida och August som vi planerat och det var, som vanligt, hur trevligt som helst.

20130419-073449.jpg
Vi tycker så mycket om hela familjen, så det känns riktigt kul att de ska komma hit på middag i morgon kväll!

20130419-073547.jpg
Aston fastnade lite inne på Augusts rum.

Direkt när vi kom hem därifrån bytte jag om till träningskläder och stack ut och sprang. Jag är i lite bättre form än jag borde vara och kan ligga på ett, för mig, godkänt tempo redan nu, efter bara 1,5 veckas löpträning.

20130419-074026.jpg

I går sprang jag på Grönelund hälften av sträckan, alltså ett löparspår med grus/jord som underlag. Det var som natt och dag för mina knän och höfter, om man jämför med asfalt. Himla tur att hela Göteborgsvarvet springs på asfalt…

20130419-074225.jpg

Och apropå Göteborgsvarvet så fick jag mitt startbevis i går. Startgrupp 19, starttid 15:19. Och så karta över hela loppet (så jag inte springer fel!!). Mådde seriöst illa när jag stod och tittade på det här.

MEN DET KOMMER GÅ SÅ BRA SÅ. Javisst!

Ha en goe-fredag, alla sköna läsare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s