ett rikt liv

20130421-105113.jpg

Ursäkta frånvaron, men här har vi verkligen levt livet denna helg.

Nu har just familjen Ireklint åkt hem efter att ha varit här på middag i går och sen stannat över natten. Sjukt, jäkla trevligt! Tycker väldigt mycket om de där människorna. Och att deras lille skatt är nästan precis jämngammal med Aston gör ju inte saken sämre.

Vi kom i säng vid fyra-tiden i morse och Aston vaknade kl sju. Jag skrapade nog ihop ca 2,5 timmes sömn, så nu ska jag vila lite innan jag ska åka in till Jönköping för lite shopping, helt själv. Sen ska vi, Hallbys damer, få motta lite hyllningar innan herrarnas kvalmatch mot Tyresö vid 16.30. Det blir trevligt!

Mycket bra helg. Mycket bra.

20130421-105546.jpg
Jag i går.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s