gnäll-maraton

20130423-194111.jpg
Super-Aston på Småfolket i dag.

Tidig sänggång för den lille i dag. Endast 30-40 minuters sömn på dagen har inneburit i stort sett konstant gnäll sedan 14-tiden. Hade jag inte fått komma iväg och gymma en dryg timme vet jag inte om jag hade levt just nu. Jävlar, vilket gnäll.

Så nu har Aston fått gå och lägga sig. Och sova vill han förstås inte göra, nej, han ligger där inne och skriker som en vettvilling (lugna nu, det har bara gått fyra minuter). Snart lugnar han sig och somnar uppochnervänd, som vanligt.

Alltså, dagar som dessa är jag inte stolt över mig själv. Hur mammor och pappor kan hålla sig lugna när deras barn beter sig så här är för mig ett under, för jag vill bara skrika rakt ut (och gör även så ibland).

Nu blev det tyst där inne. Och ja, ni ser ju;

20130423-195533.jpg

Uppochnerpå-killen.

Och just ja. Ni kanske minns att vi skulle åka till Mallorca? I morgon, var det tänkt. Men vi fick avboka. Astons upprepade smällar mot huvudet, varav en resulterade i hjärnskakning, gjorde att vi inte kände att det var läge att åka. Det blir dock en resa, men inte i morgon.

Hej svej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s