livet har sina goda stunder

20130424-093854.jpg

Det är väldigt sällan den här grabben ligger eller sitter still i friskt och vaket tillstånd och ibland känner jag ett sanslöst sug efter att bara få ha honom nära, så i dag la jag honom i vår säng när han helt sonika somnat på min axel och nu ska jag ligga här bredvid honom och kanske sussa lite jag med.

Fajk – För att jag kan.

En tanke på “livet har sina goda stunder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s