stronger than yesterday

20130425-194357.jpg

Tjosan på er!

Ovan ser ni mig i två tillstånd. Till vänster precis efter ett löppass (4,26 km på 22:59 = 5:23/km) som var tänkt som lite uppvärmning inför gymmet, men där jag inte höll igen det minsta, utan körde så jag nästan mådde dåligt. Till höger ser ni mig i nuvarande tillstånd – nöjd, glad och trött efter löpning och gym, tittandes på när Aston bygger med Lego på sitt rum.

Jag skriver ju inte så himla mycket om träningen, men jag och Mia kör på bra nu. Tre-fyra gympass i veckan har det blivit nu på slutet och så lite löpning på det.

Nedan ser ni dagens pass, som hade fokus på armar, axlar och bröst. Lite rörigt ser det kanske ut, men seten/repsen som står först är mina och de inom parentes är Mias.

20130425-194958.jpg

I dag utbrast jag flera gånger att ”Vi är så jäkla starka!” och det baserar jag på att vi ökar på ett par-tre övningar varje pass. Vi blir verkligen starkare hela tiden och det är så himla roligt! Älskar känslan då jag faktiskt längtar till gymmet dygnet runt.

Hepp, nu ska jag kramas lite med Aston och snart kolla på handboll på tv. Skuru-Lugi i semifinal tre, på SVT24, start 20.00.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s