vi bara kör hej svejs

Gym med Mia i dag igen. Ett riktigt gött ben-/ryggpass där vi kände oss jäkligt starka. På benpressen t.ex. kunde vi köra 3×8 tämligen lätt på samma vikter som vi fick kämpa ordentligt för att klara 3×6 på förra benpasset.

20130427-162941.jpg

Även på marklyften var det så. Förra passet körde jag 3×5 på 60 kg, i dag 3×8 på 65. Mia ökade också. Heja oss!

20130427-163119.jpg
Jag står och fotar medan Mia kämpar i bakgrunden.

20130427-163248.jpg

Någonstans där jag inte är stark är i knäböjen. Det känns inte som min grej att göra knäböj i ställning, men det är enda alternativet som finns på vårt gym. Det är också här det märks mest att jag varit skadad i knät och tappat mycket styrka.

Dagens pass ser ni alltså till höger ovan. Mina siffror först och Mias inom parentes. Är där ingen parentes har vi kört samma.

Nu är jag så trött i ben och rygg att jag knappt orkar stå. Jävligt go känsla. Det känns fint med en liten tripp till Turkiet i morgon.

20130427-163719.jpg

2 tankar om “vi bara kör hej svejs

  1. Gött att träningen går bra 🙂 Tänk på att vara raka i ryggen på marken bara nästan så ni får lite svank 🙂 Så ni inte skadar er. Din ser rätt bra ut men Mia ser inte så fin ut i ryggen på bilden. Men de kanske va annat när ni körde jag menar bara väl 😀 KÖR HÅRT!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s