inte så illa som väntat

20130506-093423.jpg

20130506-093451.jpg

Ovan ser ni exempel på hur mina frukostar såg ut på semestern. American pancakes, chokladflingor, socker, fett, allt. Jag åt och drack precis vad jag ville hela veckan.

I dag var det dags för mätning och vägninh och jag var aningen nervös inför detta. Nedan ser ni dagens siffror till vänster och för två veckor sedan till höger.

20130506-093726.jpg

Inte så förskräckligt som jag var rädd för!

Visst, mag-partiet är ju aningen sorgligt att se, men jag vet ju att det går lätt att fixa. Övriga siffror är helt godkända.

20130506-093941.jpg

Tanken var ju att jag skulle träna minst fyra pass där nere och det började bra med löpträning och fys på stranden strax efter 07 första morgonen, men sen kom sjukdomarna på både mig och Aston. Jag har fortfarande halsont och hosta och låter som en hel karl när jag pratar.

Vår räddning blev nog att hotellet har stora nivåskillnader = många backar och trappor, samt att Aston inte direkt ville ligga still och sola hela dagarna. Sen var ju Aston inte på sitt soligaste humör hela tiden och vi kunde inte direkt gå och hämta en andra omgång mat. Otålig kille! Dessutom gick vi en hel del på kvällarna då vi gick in till Side via strandpromenaden och det blev ca en timmes promenad varje kväll. Det lilla kan hjälpa mycket!

Nu känner jag mig peppad på ett nyttigare liv igen. Framförallt måste jag få till lite löpträning snarast! Bara tolv dagar till Göteborgsvarvet. Måste. Bli. Frisk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s