livet är fint

20130507-135302.jpg
Sover i vagnen nu.

Nu är vi inne i rutinerna igen! I dag var det dags för Småfolket och Aston trivdes lika bra som vanligt. Det märks att han utvecklas mycket nu. Han kan mycket mer, lär sig mer och mer rörelser till sångerna osv. Men han är mer mammig också. Vill sitta mycket hos mig och ropar mycket efter mig. Ja, mycket med hans mått mätt, men ändå inte överdrivet mycket. När han leker bryr han sig inte om mig det minsta.

I dag är det 18-20 grader och sol här i Skillet, så efter en timmes jobb nu efter hemkomst drog jag på mig lite lättare kläder och nu sitter jag på framsidan i tokvärmen och bättrar på brännan som aldrig kom i Turkiet. Underbart!

20130507-135737.jpg

I min hand har jag Mary Kays consultant’s guide. Varför då? Jo, för att jag börjat sälja Mary Kay och nu måste jag läsa på lite.

20130507-135934.jpg

Har ni testat Mary Kay? Vad tycker ni om det i så fall?

Jag trodde aldrig jag skulle hålla på med det här, jag som tvättar ansiktet med tvål och vatten och handlar allt mitt smink på H&M. Men när jag testade för två veckor sedan blev jag lite fast och som ni vet så gillar jag ju att jobba lite fritt och vara min egen chef, så det här passar mig bra vid sidan av by airaM.

Så vill ni handla nåt så hojta bara till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s