flitiga fia ungefär

20130508-135923.jpg
Aston har fått en ny favorittröja, han vill ha den varje dag.

Oj, vad jag har varit flitig här hemma i dag. Plockat och fixat och jobbat och lagt ut kläder på Tradera (mariabros heter jag där) och lekt med Aston och jag vet inte vad. Tiden har verkligen flugit iväg.

Kan detta ha att göra med att jag fick sova ända till 08:20 i dag, ja, eventuellt är det nog så. Aston lekte ju ute i går nästan hela dagen och var helt slut framåt kvällen, jag skulle gissa att det bidrog till sovmorgonen. Underbart! Synd att det inte är lika lekaute-vänligt väder i dag..

20130508-140307.jpg

Nu har jag precis ätit mellanmål här. Ett nyttigt och gott sådant bestående av lättkvarg, funlight wild berries, jordgubbar och mandelflarn och så en sked jordnötssmör vid sidan av. Hur gott som helst!

Men nu är det slut på lugnet. Dags att väcka magistern…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s