legday

20130508-191951.jpg

I dag var det äntligen dags för träning igen efter att ha varit sjuk i en vecka. Gym med Mia stod på schemat. Benen skulle få sig en omgång och jag var, minst sagt, nervös för att jag kanske inte skulle palla samma vikter som sist, men jag hade inte behövt oroa mig.

Ovan ser ni det jag började och slutade med – 10 minuters löpning, 1,8 km, som uppvärmning och som avslutning 3×1 minuts planka, med först 45 sekunders vila och sen 1 minut.

20130508-192343.jpg

Benpressen var nog det jag var mest orolig över, men jag grejade 3×8 på 91 kg i dag, precis som senast. Snart är jag uppe på tresiffrigt! Kan knappt fatta att jag opererade knät för knappt fyra månader sedan och kunde köra på typ 55 kg för två månader sen. Heja mig!

20130508-192542.jpg

Här har jag just, på riktigt, krupit ur bensparken efter sista setet. Döden då. Så jäkla gött så det är inte sant.

Nedan ser ni dagens pass.

20130508-192718.jpg

Vi ökade återigen på marklyft, båda två. Hade svårt att hålla svanken på sista repetitionen, men annars kändes det okej.

Längtar redan till nästa pass.

2 tankar om “legday

  1. Ett litet tips, strunta i alla maskiner. Gör övningar som tränar hela kroppen istället. Detta kommer du få lära dig under PT utbildningen. Ett tips är att läsa på om tabata, den grymaste träningsformen passar handbollsspelare och den som vill bli grymt vältränad. Crossfit är även en bra träningsform. Men som sagt, bort med alla maskiner som man framför allt sitter i.

    • Tack för tipset, som jag redan vet. 😉 Vi har i princip inga vikter alls på vårt gym dock. Inte ens en knäböjsställning, bara en där stången är låst. Så jag får köra det näst bästa helt enkelt. Och tabata kan jag ju köra hemma, det behöver jag inte göra på gymmet. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s