a little bit of everything

20130509-174024.jpg

Det blev en kortkort runda mellan handbollsfinalerna för att testa halsen efter en sjukvecka. 2,9 km på 16 minuter och ett snittempo på 5:20/km känns jättebra! Halsen inte lika jättebra. Men jag har nio dagar kvar till Göteborgsvarvet, så jag håller hoppet uppe! Jag är glad att jag tog mig ut i alla fall och innan dess hann jag köra lite med kettlebellen framför damernas final som var helt magisk. Vilken propaganda för damhandbollen! Grattis till Sävehof och femte raka SM-guldet. Sjukt imponerande.

20130509-174148.jpg

Nu blir det benen på bordet och slappa framför herrfinalen, som inte är alls lika rolig att se, dels för att den inte är jämn och dels för att jag inte bryr mig ett skit om vem som vinner.

Snart kommer min pappa och lillebror hit och stannar hela helgen. Här ska läggas gräs! Det var väl ändå på tiden, va?

20130509-174557.jpg
Aston sitter och kör ”brumma”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s