alltid ledig, aldrig ledig

20130509-125841.jpg

Aston somnade just mitt i mackan här, så jag passar på och jobbar lite. Sånt är livet som egenföretagare! Men det är kul, tycker jag, att själv få bestämma när jag ska jobba och vara ledig. Nu är det dags för momsdeklaration.

Skulle egentligen ut och springa, men precis när jag bytt om (till shorts och kortärmat) började det vräka ner regn där ute och nu kom även åskan. Ursäkter, ursäkter, men jobb behöver ju också göras. Jag kan springa sen, mellan damernas och herrarnas SM-finaler i handboll. Om det slutar åska då.

Hoppas ni har en härlig röd dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s