hej, död överkropp

20130510-164613.jpg

Det blev ett intensivt gympass i dag. Lillebror hakade på, men vi körde inte samma pass. Tyvärr gjorde jag nåt dumt med mitt knä när jag körde burpees och nu kan jag knappt gå… Uppladdningen inför Göteborgsvarvet är verkligen katastrofal.

Nedan ser ni dagens pass där jag försökte att verkligen köra på och ha max 30-40 sekunders vila mellan varje set.

20130510-164952.jpg

En läsare skrev en kommentar och tipsade om att jag ska köra mindre maskiner och mer fria vikter. Jag vet om det och jag håller med! Jag tycker mycket bättre om fria vikter. Men vårt gym är så litet och det finns inte ens en knäböjsställning med fri stång, bara en som sitter fast. Sen finns det ju hantlar och bänkpress, så där försöker jag hänga en del, men det är allt.

Ska ge mig på att lära mig TRX när jag får tid, för det finns det i och för sig, och det vet jag är bra. Kan även få in mer pilatesboll i passen. Kettlebell har jag ju hemma och kör med ibland. Man tager vad man haver!

Och glöm inte att den bästa träningen är den som blir av. Jag är glad att jag tränar nästan varje dag, jag har inte alltid varit så här träningsvillig.

Följ mig gärna på instagram för fler bilder. airamsorb heter jag där.

Kram!

2 tankar om “hej, död överkropp

  1. Klart det är bra med fria vikter men vi med värdelösa knän gör sig bra i maskin innan man är bra stark just för att man så lätt kan göra något fel och sen knappt kunna gå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s