kors i taket osv

20130513-151322.jpg

I dag har jag gjort något som jag aldrig trodde skulle hända. Jag slängde in mig själv och Aston i bilen och åkte iväg. Mot Värnamo och Blomsterlandet.

Nu när vi äntligen fått gräsmatta är det väl kanske på tiden att vi planterar lite annat fint också? Så jag irrade runt där inne, som ett stolpskott som inte kan ett jota om blommor och trädgård, men lyckades i alla fall hitta lite smått och gott. Rätt jord hittade jag till och med.

Och se på fan, jag planterade alltihop!

20130513-151657.jpg

Öh, nu kom jag på att jag inte ens vet vad blommorna jag planterade heter. Haha! En vit och en rosa variant i alla fall. Två rosa blomlökar längst in i hörnet och tre vita längre ut. Köpte även för lite blomjord, men får fixa det senare. Det måste ju synas att man är amatör!

20130513-151921.jpg

De här kommer jag inte heller ihåg vad de hette. Får kolla upp det sen. Men i lådorna har jag i alla fall sått morötter i den ena och broccoli i den andra. Och så spillde jag ut halva broccoli-påsen på gräsmattan, så snart har vi väl broccoliskog över hela tomten…

Ja, ja. Första gången ska väl inte gå bra. Jag känner mig fett grym ändå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s