vårruset 2013

20130514-215819.jpg

Åh, vad jag är stolt över mig själv! Officiellt sprang jag på 24:34 i dag, 24:39 enligt min Runkeeper, och det är ju inget annat än strålande med mina mått mätt. Jag siktade liksom på att ta mig under 27:30. Snacka om att överträffa sina egna förväntningar! 218:e plats kom jag på av alla som det togs tid på. Hon som vann sprang på 17 minuter nånting, där ligger jag i lä.
Edit; 173:e plats kom jag ju på! 218 var mitt startnr, haha. Ännu bättre!

Andra kilometern sprang jag på 4:56 och det är ju helt sanslöst. Vad bra jag är! Hur har jag kunnat bli så här bra? Jag har ju knappt kunnat löpträna på hela våren? Plus sjukdomar och onda knän. Jag är så glad, ni får ursäkta att jag skryter, men jag är så förvånad! Och imponerad av mig själv, haha!

20130514-220247.jpg

Dock körde jag nog på för bra i början. Ni ser ju att de två sista km gick långsammast, jag tog verkligen slut där. Och inte ens då är tiden rent dålig. I början sprang jag för fort för att jag ville ”ta igen” efter den trånga starten. Det blir ju lätt lite trångt när dumhuvuden som ska gå runt ändå ställer sig i tidtagarklassen som enbart var för de som skulle springa. Jag fick i alla fall in en liten armbåge, det kändes gött.

Nu ska jag somna jäkligt gott i natt och förhoppningsvis drömma bra drömmar om Göteborgsvarvet på lördag. Jag ska fan klara det!

En tanke på “vårruset 2013

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s