take it outside and just breathe in. and out.

20130516-154144.jpg

Nu har vi kommit utomhus i alla fall! Om än bara till vår baksida, i skuggan. Aston vill nu inte ens leka eller äta glass, bara sitta i mitt knä. Lille skrutt.

Vi var ju i alla fall på vårdcentralen i förmiddags och fick utskrivet Mollipect, så nu hoppas jag att den ska hjälpa så att hostan släpper snart. Inte roligt att höra på hur han nästan hostar sönder lungorna på sig själv.

Ni då? Har ni också sommar i dag? Tar ni vara på dagen?

3 tankar om “take it outside and just breathe in. and out.

 1. Hej!
  Jag blev så sjukt inspirerad av ditt resultat under plankutmaningen, och tänkte i förrgår att jag skulle dra igång likadant. Så jag gjorde fem minuter plankor (uppdelat på rätt många, haha, jag klarar inte mer än 40-50 sek åt gången). Så tänkte jag att jag skulle fortsätta igårkväll, men då slog den förstås till – träningsvärken from hell. Är det jag som är sjukt klen som får träningsvärk av det eller kan man undvika det genom att stretcha magen, typ? Eller helt enkelt minska antalet minuter nu i början? Du verkar vara rätt insatt i träning så jag frågar dej! Jag vill ju kunna planka oftare än var tredje dag, liksom! 🙂

  • Hej Hanna! 🙂
   Vad kul att du blev inspirerad! 🙂 Jag hade också träningsvärk i början, så du är verkligen inte sjukt klen. 🙂 Varje minut du får till är ju bra. Det viktiga är inte antalet minuter per dag utan 30 minuter per vecka. Men jag skulle ändå säga att du kan plåga dig själv liiiite i alla fall. 😉 Jag lovar, du kommer vänja magen på en vecka. 🙂 Och stretcha kan du absolut göra! Ligg kvar med benen i marken och res upp överkroppen på raka armar, så kommer du stretcha ut magen. Jag hejar på dig!

   • Åh, tack för supersnabbt svar! 🙂 Skönt att höra att det inte bara är jag! Jag ska testa att trotsa träningsvärken och planka litegrann i kväll ändå då 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s