tjugoentusen meter och lite till

20130518-112352.jpg

Dagen D är här.

En natt sommaren 2012, efter ”ett par” öl kom vi på den briljanta idén att anmäla mig till Göteborgsvarvet. Någon gång skulle det ju ändå bli av.

”Lång tid kvar”. Det har hela tiden varit ”lång tid kvar”. Sista tiden har varit kass, ur förberedelsesynpunkt, och nu är det inte lång tid kvar längre. Nu är det dags. 21 km ska springas, joggas, genomlidas. Och det är inte värsta grejen egentligen, jag tycker på många sätt att det ska bli himla roligt faktiskt. Men visst är jag orolig också. Göteborgsvarvet gör nog ont i alla, men det kommer göra fruktansvärt ont på mig. Efter 3 km kommer den alltid, vid löpning på asfalt – värken i knän och höfter och knät var riktigt dåligt så sent som för en vecka sedan. Efter 3 km är en sjundedel av loppet gjord och det är 18 km kvar.

Jag har gjort två sprint-triathlon (750 m simning, 20 km cykel, 5 km löpning) i Idre Fjäll och det har tagit kring två timmar, men det är kommer bli min absolut tuffaste utmaning hittills. Eller ja, jag har ju i och för sig fött barn med…

15.19 startar jag. Håll gärna tummarna! Och vill ni följa mig via sms kan ni skicka GV 58224 till 72700, då får ni alla mina mellantider och kan hålla tummarna hela vägen in i mål.

Vi hörs! Kanske.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s