mary kay-måndag

Eh, oj, glömde visst bort att jag har en blogg…

Den här dagen har gått ruggigt fort. Fullt med jobb, lek med Aston, lek med Mia och barnen, mer jobb och sen måndagsmöte med Mary Kay. Egentligen har jag ju handbollsträning på måndagar, men det hade varit en ren omöjlighet för mig att träna handboll i dag med den smärta jag har i höfterna. Vill ju inget hellre än att träna handboll, men det går ju inte när jag knappt kan gå ordentligt, så jag passade på och medverkade på ett möte eftersom jag aldrig kan annars.

20130520-224057.jpg

Som gäst hade jag med mig vackra Martina, som alltså helt gratis fick testa massa av Mary Kays hudvårds- och sminkprodukter. Hon var ju snygg redan innan, men inte blev det värre av den snygga sminkningen som hon alltså gjorde själv efter instruktioner från oss från Mary Kay. Hon var nöjd och jag med!

20130520-224337.jpg

Själv tyckte jag att det var kul att få klä upp mig lite en helt vanlig måndag och att jag dessutom fick lite extra applåder eftersom jag hade sålt mest av alla i gruppen förra veckan gjorde att jag växte ett par cm! (Är nu alltså 1,83 istället för 1,81…)

20130520-224526.jpg

Ja. I kväll kände jag mig snygg, så då är det bäst att passa på och ta bilder att titta på när jag har fuldagar.

Nu är det läggdags här borta! Sov gott med er. ❤

(Och har ni frågor om Mary Kay eller vill köpa något, så vet ni ju vart jag finns.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s