lite är bättre än inget

20130521-225725.jpg

Vikto har en intensiv vecka med fotbollen nu. Två matcher och tre träningar. Så min träning får komma i andra hand, för en gångs skull. Det passar ju bra eftersom jag ändå behöver återhämta mig efter Göteborgsvarvet.

Men i dag fanns en liten, liten lucka när Vikto kom hem från jobbet vid typ 17 och skulle börja träna fotboll 18.30. Jag bestämde mig för att åka ner till gymmet och bara testa hur kroppen kändes.

20130521-230205.jpg

Löpbanden var upptagna när jag kom (vem GÅR på ett löpband i 60 minuter på ett gym med två löpband!?), så jag värmde upp med rodd istället. Sen körde jag två övningar med pilatesbollen innan ett av banden blev lediga.

20130521-230242.jpg

Sen joggade jag i tio minuter. Ökade farten gradvis under hela tiden och hade 0,5 i incline.

Under tiden kändes det okej i knän och höfter. Inte skitbra, men okej. Under kvällen har det dock dunkat rejält i knät, så det är väl inte riktigt redo för monsterträning än. Men jag ska i alla fall vara med på träningen med laget i morgon. Gött!

Annars har dagen varit lugn här. Aston har busat och skrattat järnet. Det har varit en bra dag.

20130521-231212.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s