give it your all and you will get it back

20130523-213715.jpg
Trendsättaren Aston Mania som springer runt med stövlar hela dagarna.

Ja, men tjena! Ännu en dag dom bara fluuuugit iväg! Mycket jobb nu, i dag skickade jag iväg hela nio ordrar, i går fyra. Så himla roligt! Jag är verkligen glad över att det går bra, trots att det blir stressigt och kontoret ser ut som en scheisse rövarkula. Huset likaså, förresten. Känns som att jag inte gör annat än springer efter Aston och plockar och fixar och städar och diskar. Om och om igen. Och ändå! Rövarkula!

Men sånt är livet med barn, har jag förstått. Förstår inte hur vissa bloggare har det så fint på alla bilder. Skönt att läsa Karros blogg där jag får samma känsla som av mitt eget liv – att allt inte är Top Notch jämt. Att huset är stökigt, garderoben är i oordning och barnen busar. Det är ju så det är.

Lycklig är jag ändå! Och trött! Min kropp har en lindrig variant av Parkinsons just nu, efter ett ruggigt jobbigt träningspass med laget i kväll. En kampsports-snubbe körde så slut på oss att jag ville kräkas, gråta och slå honom i nyllet på samma gång. Men älskar det samtidigt. Sadomasicist som jag tydligen är…

Det ska bli väldigt skönt att sova i natt. Kram på er!

20130523-215010.jpg
Bild från Jönköping i går…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s