laddad lördag

20130525-083455.jpg

God morgon världen!

Här startade vi dagen med stortjut och supergnäll kl 06:58. Aston alltså. Inte jag. Och gnället fortsätter, om han inte får titta på Teletubbies. Herregud, vi måste avgifta honom, det är för mycket nu…

I går var jag och Mia på gymmet igen. Det blir ju inte lika ofta nu när vi börjat försäsongen med handbollen. Nedan ser ni passet vi körde, med fokus på armar och bröst. Vi har riktigt slut i armarna efteråt. SÅ gött.

20130525-084313.jpg

Så jäkla gulligt att det var två små tanter där och tränade också. Skulle tippa att de var 75-80 år. Så grymma! Blev helt lycklig av att se dem.

20130525-084424.jpg

Själv kände jag mig ganska stark, trots att det inte hinns med mycket gym nuförtiden. Funderar på att dra ner en sväng i dag med och köra ben, men får se om jag lyckas. Kanske prioriterar tid med familjen innan Vikto har samling inför derbyt mot Waggeryd. Eller så tar jag igen lite jobb. Vem vet?

20130525-084718.jpg
Nyinkommet hos by airaM. Underbara till sommaren!

Jag önskar er en riktigt bra dag!

2 tankar om “laddad lördag

  1. Kan tala om att en av de där systrarna tanterna inte är så himla god och trevlig att ha ich göra med… Gå på badhuset en fredag eftermiddag, då är varken du eller ditt barn välkommet i bastun. För där har dom bänkat sig och då ska det inte vara något Stim…
    Grym du är! Och kjolen, mums va snygg!!!!
    Kram K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s