de va ju röva

God morgon på er!

Här tyckte Aston att det var morgon 06.15. Så störigt att han börjat vakna så tidigt igen efter ett par veckor där han sov till typ åtta. Men nä, nu är vi tillbaka till 9-9,5 timmar per natt igen. För Aston alltså. Själv ligger jag på 6-6,5.

I går på väg till träningen fick jag motorstopp (Golf-jävel) på motorvägen! Haha. Paniken då liksom? Varningsblinkers på och ut på vägrenen. Fick lyckligtvis igång den igen och vände tillbaka hem för att byta bil, jag hade bara kommit till Vaggeryd. På vägen tillbaka dog den igen och nu vågade jag inte gasa ordentligt, utan låg och puttrade i 50-60 på vägrenen. Nästan hemma dog den en tredje gång, i en uppförsbacke och då höll jag på och inte få den av vägen. Det var tur att jag fick det, för nu gick den inte igång mer. Så tråkigt. Vi måste köpa ny bil, det här funkar inte…

Nu har vi startat dagen med att köra Vikto till jobbet och ligger nu i sängen och kollar på Barnkanalen och youtube. Ha en bra dag!

20130529-071633.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s