this is what i wanted

Vilken otroligt fin dag jag haft. Full rulle, från start till mål.

Aston vaknade ju tidigt och körde bus-race hela morgonen.

20130529-225602.jpg
Till exempel så åt han krita…

Han är så ”duktig” nu, Aston. Visst busar han en del, men det är inte mycket gnäll och det känns som att vi förstår varandra mer och mer. Det är en stor gåva att få uppleva ett barns uppväxt och utveckling.

20130529-225911.jpg

När han hade duschat på förmiddagen somnade han medan jag torkade honom, sen var han så här söt. Och kissade inte någonting när han sov utan blöja! Hurra!

20130529-230030.jpg

Under tiden han sov passade jag på och jobba utav bara helsike. Hann med att smälla upp fem nyheter på webbshopen, varav ni ser en ovan. Kila in och titta, vetja. HÄR!

20130529-230158.jpg

Sen vaknade han och spelade lite nakenpiano. Och kissade på pianostolen istället.

20130529-230249.jpg

Efter att vi ätit lunch tog vi vårt pick och pack och drog till Värnamo och badhuset. Jag tyckte att det var dags att Aste fick plaska loss lite. Och det tyckte jag ju väldigt rätt i.

Jag har nog aldrig sett honom så lycklig förut. Aldrig. Jag ville nästan börja gråta av glädje när jag såg honom åka rutschkanan för femtielfte gången. En gåva, som sagt.

20130529-230522.jpg
Lilla spöket Aston.

20130529-230601.jpg

Hemma blev det lite lek hos grannarna i deras lilla lekstuga. Aston tycker om att vara där så jag är glad att han får vara där för de stora tjejerna.

20130529-230718.jpg

Lite hoppande på studsmattan blev det förstås också. Ja, vi snyltar på våra grannar…

20130529-230807.jpg

Vikto kämpade i en timme med att klippa vår gräsmatta för första gången. Den hade växt till sig rätt bra, så det tog sin lilla tid. Robotgräsklippare? Eventuellt.

20130529-230932.jpg
Världens finaste unge tittade på.

20130529-231005.jpg
Varmt och snyggt väder var det.

20130529-231041.jpg
Och så kom faffa på besök en kortis med och senare även farmor, men det tog jag inte kort på visst.

Förstår ni att jag inte hinner blogga så väldans mycket på dagarna?

Javisst, ja. Jag fick ett mail om att det inte gick att kommentera på bloggen. Det är ju jättedumt, men kan förklara den magra mängd kommentarer på sistone. Och jag kan ju inte direkt fråga er om ni kan kommentera om ni inte kan det. Eller fråga kan jag ju, men nåt svar lär jag ju inte få. Men om någon känner sig manad får hen gärna maila mig till somenoppenblogg@hotmail.com och berätta om hen inte kan kommentera. Uppskattar hjälpen!

Nu tvärdör jag här. God natt!

5 tankar om “this is what i wanted

 1. Vad myspysigt ni ser ut att ha det. Jösses vad jag önskar att jag orkade/kunde vara lika aktiv med mina små 🙂 Ta mig i kragen kanske, fast jag är ju på lekplatsen från ca 15-17:30 när det är dags att börja med maten 🙂
  Får se om detta dyker upp 🙂

 2. Vi ska bli tre i början av augusti (hittade hit via gamla preggoinlägg :)). Roligt att läsa så mycket positiva saker om ”att ha barn”. Bara ikväll pratade vi om hur många tycks förändras helt när de fått barn, något som verkar lite skrämmande och tråkigt- för man vill ju fortfarande vara sig själv? Har du upplevt att något blivit sämre av efter att ni fick barn? (snacket som går: japp, då kan du glömma att någonsin få duscha och skita ifred igen, för det går inte när man fått en liten skrikhals, ojoj, ska du starta företag? tänk om han är ett kolikbarn, det blir tufft. va? ska han sova i egen säng? haha, ja väänta du bara…etctec..som att alla våra föresatser bara skulle försvinna som en fis i rymden och vi kommer bli hjärntvättade robotar som curlar från morgon till kväll :/)

  • Hej Malin! 🙂 Tack för din kommentar!
   Ja, visst är det tråkigt med alla förståsigpåare.. Vi bestämde oss tidigt för att fortsätta vara oss själva i största möjliga mån och fortsätta leva ”vårt” liv så mycket som möjligt. Livet förändras ju drastiskt, förstås, men man behöver inte ändra mer än nödvändigt. Jag spelar fortfarande handboll, min sambo spelar fotboll och visst, på vardagarna träffas vi inte överdrivet mycket, men vi är lyckliga och det blir mer kvalitet än kvantitet. För oss är det viktigt att fortsätta vara Maria och Viktor och inte bara mamma och pappa, för vi vill fortsätta vara kära i varandra, inte bara se bajs och mat och dagis. 🙂 Jag tror vi har lyckats ganska bra hittills, det känns så. 🙂 Sen ligger vi väl kanske inte lika mycket längre, det är väl enda nackdelen. 😉
   När ska ni få? Stort lycka till! 🙂 Kram!

   • Tack! 🙂 9:e augusti är han beräknad till..givetvis får han gärna titta ut lite tidigare. Det där med att gå över tiden verkar mindre kul 😉 Men hittills har jag mått toppen (idag v 31), så jag ska inte klaga.
    De initiala känslorna: ”det är en liten alien… en blobba som något sånär ser ut som ett foster..något som blir en bebis..jo men en liten bebis..” har förvandlats till insikten: nä men det ÄR ju en i princip färdig bebis, VÅRT barn. Han behöver bara fläska på sig lite till…
    Så nu börjar jag bli riktigt nyfiken på hur han är. Alla jag känner i min omgivning som var före oss (verkar vara baby boom detta året) har kläckt vid detta laget, så nu är det vi som står på tur härnäst.
    Ska bli en spännande resa det där. Visst inser vi att livet kommer förändras, men vi lever nog ett ganska barnvänligt liv redan (yachten har vi sålt, den där världen-runt-resan som planerades i år kan vi skjuta på, och vi har avbokat fikat med Kate Winslet…), så sålänge han inte blir det där skrikande kolikmonstret ska det nog funka.
    Akta om dig, tack för positivt feed back 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s