copy paste copy paste

Ännu en riktig kanondag med härligt sommarväder! Vi har lekt ute, ätit ute och jag har till och med jobbat ute. Jag klagar verkligen inte på att vara mammaledig och egenföretagare dagar som dessa. Jag är så väldigt tillfreds med livet. Tack.

20130530-215608.jpg
Sandlåda och fotboll är (nästan) allt som behövs.

20130530-215751.jpg
På en handduk med lite kex och på en stol med lite Piggelin och Teletubbies.

17.30-19 var det åter dags för träning med hemska kampsports-Thomas. Och med ”hemska” menar jag att jag typ vill mörda honom hundra gånger under de där 90 minuterna. Och med det menas att det är fantastiskt bra träning. Svetten bara forsar och musklerna skriker av smärta. UNDERBART.

20130530-220136.jpg

Heja oss, som klarar oss igenom passen! Jag ser ju helt slut ut, haha. Men fin löparjacka har jag i alla fall. Den hämtade jag ut på Stadium innan träningen, tillsammans med ett par löparbyxor och löparskor. Allt detta vann jag i en tävling som Stadium_jointhemovement anordnar på instagram. Fantastiskt! Jag som typ aldrig vinner. Bild på skorna får ni i morgon.

Sov gott med er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s