fredag, jag är kär

20130531-114352.jpg
Aston och Bud. ❤

God dag, fredag!

Här tog vi morgon redan kvart över sex, SÅ HIMLA KUL. Men det är GLVP som gäller. Gilla Läget Var Positiv. Bara att inse att Aston nöjer sig med nio timmars sömn per natt…

Hittills i dag har vi hunnit med en frukost på Ted’s och ett kort besök hos Alex och Bud. Alex var ledig i dag och satt och solade på baksidan så vi passade på och åka förbi för att säga hej. Vi ses för sällan.

Nu har Aston somnat och jag ska svida om till lite mer somriga kläder och ge mig ut i trädgården. Vattna lite blommor och sedan lägga mig i solen och ha det riktigt gött. Jag har inte ens massa jobb som hänger över mig, så jäkla gött.

Jag önskar er en riktigt härlig fredag. Hej på en stund!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s