allt är så underbart osv

20130603-223444.jpg
Aston jagade såpbubblor i dag.

Det känns som att jag bara upprepar mig, men ännu en riktigt bra dag är över.

Jag är inte sån att jag blir deppig av dåligt väder, men nog fan blir jag lyckligare av fint väder. I dag var det inte så jättevarmt på förmiddagen så då höll vi oss mest inne. Jag jobbade lite, Aston lekte. Har ni förresten kollat in alla nyheter på byairam.com? Gör det!

Framåt kvällen var det dags för handbollsträning igen. När det bara är en handbollsträning i veckan blir det hundra gånger så kul när det väl är dags. Har jag sagt att jag älskar handboll? ÅH. Jag är så lyckligt lottad som fortfarande kan spela, trots att kroppen kanske inte riktigt håller. Den håller lite i alla fall och det räcker.

20130603-224337.jpg

Efter träningen åt jag den här. Jag ville det, så jag gjorde det. Mycket möjligt att browniesarna på Seven Eleven är det godaste som finns i hela världen.

God natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s