ja, jag är väldigt duktig

I dag har vi varit iväg på Familjecentralen i Vaggeryd på förmiddagen. Himla trevligt! Nya föräldrar och nya barn, för vår del. Kan tänka mig att åka dit igen nu när Småfolket har sommarstängt.

I övrigt har jag mest jobbat i dag. Lagt upp ännu fler smycken på webbshopen, nämligen läderarmbanden nedan.

20130604-193252.jpg

De passar till både tjejer och killar, kostar endast 99:- och ni hittar dem här.

Annars har vi varit ute på en liten cykeltur (på Astons begäran) och så har jag fixat lite i trädgården. Kan inte riktigt förstå att jag faktiskt tycker att det är roligt med blommor och växter. Det gläder mig att jag i alla fall blivit vuxen på något sätt.

20130604-193622.jpg

20130604-193641.jpg
Vårt lilla träd har fått söta blommor omkring sig.

20130604-193716.jpg
Morötterna verkar trivas!

Nu har jag avslutat denna präktiga dag med att laga mat i form av någon thai-kyckling med bl.a. kokosmjölk och lite citron- och apelsinmynta från vår trädgård och till detta åt jag quinoa. Hoppas att det får godkänt av Vikto också, för jag tyckte att det var jättegott!

20130604-194009.jpg

Det var dock första och sista gången Aston fick äta quinoa själv. Hej, quinoa överallt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s