4 tankar om “något som hände i går

 1. Men usch så fruktansvärt (men tur att inget hände) – ja du, ibland krävs det något sånt för att man ska ”vakna” upp. Sorgligt men sant. Man vet det liksom egentligen men fattar ändå inte fullt ut risken man tar..

 2. Men usch, jag fick tårar i ögonen ..jag själv var med om något liknande när min äldste var liten och med i bilen och jag kommer fortfarande ihåg hela händelseförloppet.
  Med skillnaden att då var vi i vår fil och i mötande fil var det en längre bilkö och plötsligt så är det någon som lackar ur och tänker köra om, med den lilla skillnaden att vi kom i mötande fil. Min dåvarande sambo fick kränga bilen åt sidan annars hade vi frontalkrockat.
  Med det inte sagt att ni gjort fel, bara att den där känslan efteråt känner jag igen.
  Det är nog en 11 år sedan det hände men jag är fortfarande tveksam till att åka eller köra bil.

  Jag tycker om din blogg.

 3. Men usch så hemskt. Ofta kommer väl tankarna och ångesten efteråt när man fattar vad som verkligen kunde ha hänt. Jag tycker själv det har blivit läskigare att både köra och åka bil efter att jag fått barn, man är mer medveten på nåt sätt… Skönt att allt gick bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s