från instagram with love

20130612-142304.jpg

I dag är en oerhört bra dag. Inte för att något hänt, inte för att jag och @lajndblow har treårsjubileum, utan för att jag bara känner mig oerhört tacksam över de liv jag lever, det land jag bor i och de möjligheter som finns här. Jag kan verkligen, med handen på hjärtat, säga att jag lever ett mycket bra liv och att jag är lycklig. Dåliga dagar kommer alltid komma, då får man tycka att världen är åt helvete och att livet suger, men så länge de dåliga dagarna är färre än de bra kan vi väl enas om att vi har det rätt bra ändå? Och har man för många dåliga dagar är det dags för en förändring. För alla vill väl må bra, egentligen?

Jag har skapat mitt välmående genom de val jag gjort i livet. Visst har människor i min närhet hjälp till, men det är mina val som tagit mig till dessa människor och mina val att ta tillvara på det folk i min närhet bidrar med.

Motivation och inspiration från andra i all ära – det är du själv som kan förändra ditt liv. Jag läser ofta kommentarer som ”jag önskar jag hade ditt driv/din vilja/din karaktär etc”. Sluta önska, börja göra! There is no try, just do! Varför skulle jag eller någon annan vara bättre än dig? Kaxa upp dig lite, få lite Zlatan-feeling! Du är inte sämre än någon annan! Jag är nog världens lataste människa egentligen, men jag vinner över min lathet varje (nåja!) dag, annars skulle jag fortfarande varit fast i det sorgliga träsk av självömkan och mascaratårar där jag var för drygt tre år sedan.

Var inte så blygsam. Ta över världen. Annars gör jag det.

En tanke på “från instagram with love

  1. Än en gång, så bra skrivet!
    Vi känner varandra inte så bra och jag vet inte mer om ditt förflutna än vad jag läst, men jag är så imponerad av dig! Att du inte gav upp handbollen trots knäproblem och operationer, att du sliter som en myra (de bär ju väldigt mycket mer än sin egen vikt) och att du verkar göra det bästa, vilken situation du än är i.
    Själv har jag precis insett (efter 34 år?!?) att tänka att jag inte kommer klara något inte gör att det kommer gå ;o) gav mig ut och gick 6 min och joggade 1 min för att öva upp kroppen så att jag kommer kunna springa i ca 30 min i streck om ca 2 månader ( enl schema i Olgas bok ;)) tror du inte tankarna börjar snurra: detta kommer ju inte gå osv. Nu gäller det att de tankarna skjuts undan och att kroppen visar att det visst går!! Tack för dina visa, roliga, skrämmande (mm) inlägg.
    Stor kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s