lite av varje

20130616-132330.jpg
Härligt kämpandes cyklister på Vätternrundan i går!

Hallå hej hopp!

Hallby, föreningen där jag spelar handboll, är en av de föreningar/organisationer som hjälper till och arrangerar Vätternrundan varje år. Vi spelare gör vårt genom att agera flaggvakter vid vissa positioner i Jönköpingstrakten, i år i Habo. Där fick vi stå i tretimmarspass och visa vart cyklisterna ska, samt se till så inte bilar kör i vägen osv.

Jag och Palm stod kl 7-10 i går morse, vid rondellen i Habo, och vi skrek, sjöng och hejade konstant i tre timmar. Det var jätteroligt att så gott vi kunde dela med oss av lite energi och hjälpa cyklisterna upp för sista delen av en lång, lång stigning. De är ju fantastiska, så de förtjänar allt stöd. Kul var det!

20130616-132854.jpg

Framåt kvällen åkte hela familjen ut till Emmas och Jacobs stuga vid Hindsen utanför Värnamo. Där blev vi bjudna på mat, dryck och en trevlig kväll, precis som det alltid är med de där två fina. Eftersom det ligger en bit hemifrån sov vi över och fick lite tid tillsammans även i dag. Mycket trevligt!

20130616-133317.jpg
God sommarmat!

I dag kom vi hem vid lunchtid och har varit superflitiga. Vikto har rensat ur garaget och jag har jobbat en del. Tävling inne på by airaM på Facebook nu, förresten! Kila dit på en gång!

20130616-133521.jpg

Vi har dessutom rullat ut vår fina matta som vi fyndade i går. Nu är vår soffhörna i vardagsrummet så gott som komplett och vi är så nöjda. Det har fått ta lite tid, men det har inte gjort något alls. Hellre det än att bara köpa allt på en gång på samma ställe. Nu har vi blandat från alla möjliga olika butiker och märken. Personligt och kul, tycker jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s