reinsta en måndagsmorgon

20130617-094804.jpg

Det här är inget skryt, utan uppriktig förvåning. I två veckor har jag ätit vad jag vill när jag vill, varit sjuk och inte tränat så mycket (fem pass på två veckor) och när jag kollade måndagsmorgonformen i dag så såg det ut så här? Helt ologiskt. Men jag klagar INTE.

Bilden och texten ovan postade jag just på instagram och ja, jag är uppriktigt förvånad. Tog även mina mått i dag och dem ser ni nedan till vänster (för två veckor sen till höger);

20130617-095055.jpg

Inte illa alls. Det här gav mig definitivt en peppig start på veckan.

En annan bra sak med denna dag är att jag slutligen kan sträcka på mina armar efter den sjuka träning vi hade i torsdags. Jag har gått med böjda, smärtande armar hela helgen och nu äntligen kan jag sträcka på dem igen. Tur det, för i kväll är det handbollsträning och det är lite halvsvårt att spela handboll med böjda armar.

Hepp, nu ska jag göra mig i ordning. Möte på banken om en halvtimme. Spännande!

3 tankar om “reinsta en måndagsmorgon

  1. Haha, jag läste först ”jag har gått med blöja..” istället för ”jag har gått med böjda…”! Men gött att det inte var det, och gött att det går så bra!

    Och jag måste bara fråga, apropå inlägget om er soffhörna: hur funkar kombinationen vit soffa + småbarn? Vi ska få vårt första i november, och har just köpt en ljusgrå skitsnygg soffa, som vi gärna vill hålla skitsnygg så länge som möjligt.. några tips?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s