inte så sköj kanske

20130618-130428.jpg

I dag har vi varit på Familjecentralen i Vaggeryd igen. Himla trevligt ställe! Klätterapan Aston trivs också där, det känns bra!

Tyvärr var det jobbigt i dag, då jag håller på och bli sjuk igen. Var ju sjuk förrförra och en bit in på förra veckan och nu är det dags igen? Så himla tråkigt. Tror det har med mina tänder att göra… Kände på träningen i går att det smärtade till i hela högerkäken och tänderna där varje steg jag sprang eller hoppade. Inte bra. Men så blir det förstås när man inte går till tandläkaren på nio år. Dags nu. I dag har jag ont i hela högersidan av huvudet, i öronen, i bihålorna och i tänderna. Dessutom snorig. Hoppas verkligen att jag bättrar på mig till midsommar.

20130618-130921.jpg
Tur att vi har tre lådor glass hemma i alla fall…

Nu tar jag och joinar han myskillen.

20130618-131019.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s