nice and easy

20130620-111526.jpg

Hallå där!

Ovan ser ni mig och Aston, mitt i morgonvällingen som i dag intogs strax efter halv sju. Egentligen inte en fruktansvärt hemsk tid, men jag får fortfarande inte ihop att han somnar efter 21 och vaknar före 07. Nåja.

Aston är verkligen mitt liv. Ingen får mig att känna den kärlek han gör. Ingen får mig att känna så matcher över huvud taget. Ibland blir jag tokig, på riktigt. I dag slog det mig att mitt tålamod inte blir bättre, bara sämre. Hans tålamod är obefintligt och hans vilja enorm, så han blir ju ”rätt” förbannad emellanåt och det är inte alltid jag grejar det. Jag blir också förbannad och det händer att jag skriker tillbaka. Inte mina stoltaste ögonblick i livet, that’s for sure…

Men det är bra för mig att skriva detta, för jag skäms när jag skriver det. Det ser illa ut. Och då kanske det kan hjälpa mig att hålla ihop det lite bättre nästa gång Aston provspelar för skräckfilmsvrål.

Lugna mig, lugna mig. Han är det finaste jag har.

En tanke på “nice and easy

  1. Känner igen det där, har en tvååring med mycket vilja och humör och ja, jag skriker också tillbaka ibland. Och skäms… Men jag tror inte att vi är ensamma! 😉
    Innan jag blev förälder så skulle jag aaaaldrig skrika åt mina barn. Men vad tusan, man är inte mer än människa och ibland sviker tålamodet. Det är okej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s