work it

20130624-233046.jpg

I kväll har vi spelat beachhandboll med laget! Såå kul! Även fast det kanske inte märks på mig eftersom jag går in så jäkla mycket för det att jag typ dödar folk och skäller på domaren, men sån är jag visst född, tack för det!

Jobbigt var det, förstås. Det är ju så himla roligt, så man vill spela hela tiden, men så är det så jobbigt att man orkar typ ingenting. Typiskt. Dessutom märktes det ju rätt tydligt hur lite jag tränat på slutet..

20130624-233235.jpg

I dag startade jag med plankan-utmaningen igen. Formen är sorgligt dålig nu efter att jag varit sjuk till och från i tre veckor. Maxade på precis två minuter i kväll och det ska jag minst fördubbla på fyra veckor. Nu gäller alltså 30 minuters planka i veckan i fyra veckor, för andra gången. Vem hakar?

Hashtagga gärna #plankanmedmaria om ni lägger upp någon bild på instagram. Alla kan!

Sov gott! Pöss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s