per aspera ad astra

God kväll, gott folk!

Full rulle i dag = lite tid till bloggande. Eller inte megafull kebabrulle på förmiddagen, men jag lekte med mitt barn. Ser det som ett giltigt skäl till frånvaro.

20130627-232338.jpg
Dagens – Byxor från H&M, tunika från FAV, jeansväst från H&M och smycken från by airaM.

På eftermiddagen åkte jag och Aston till Klevshult för att hälsa på våra kompisar – Sanna och hennes tre barn. Minstingen är bara tre veckor gammal och det var premiärträff för oss i dag. Nu suger det i bebistarmen ska ni veta…

20130627-232517.jpg

Sen var det bara hem och byta om och slänga i mig ett par mackor och så iväg till försäsongens sista pass.

Vid Hallbystugan väntade 6 km. Och 6 km är väl ingenting, tänker ni. Och nä, jag kan väl hålla med om det, generellt sett. Men återkom gärna när ni sprungit sexan i Hallbyspåren. Förstår inte hur det ens är möjligt att typ springa uppför i 75% av rundan…

20130627-232925.jpg

I dag hade det dessutom regnat och det var således gyttjigt och snorhalt i spåret (man springer i skogen i fem av sex km) och jag höll på att stå på näsan mer än en gång kan jag säga. En gång han jag inte ens parera och flög rätt i backen, som synes. Landade naturligtvis rätt på vänsterknät. Som om det inte fått nog med stryk…

34:14 blev min tid, vilket bara var 18 sekunder bättre än förra året, men då var det å andra sidan torrt och det gick att springa på lite mer. I slutet av augusti ska vi springa på tid igen, då ska jag fanimej under 33 minuter.

20130627-233302.jpg
Spåret…

Nu ska jag kolla straffarna i Italien-Spanien i Confederations Cup, sen läggdags. Puss på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s