fuck cancer

Bra dag i dag, gott folk! Ganska slö på dagen, men fick ändå lite jobb gjort när Aston sov. Mest inköp och sånt. Sen satte jag mig även och letade efter ställen på nätet där man kan designa egna t-shirts. En bekant från Västerås-tiden gick i går bort i cancer, endast 24 år gammal, och jag bara känner att jag måste göra något. by airaM skänker redan en hel del pengar till välgörenhet via True Message-smyckena, men det är dags att göra något mer tydligt, mer rakt på sak.

Tyvärr är alla såna sidor i Sverige snordyra och de jag hittade från USA shippade inte till Sverige. Efter mycket om och men hittade jag en sida med godtagbart pris. Dock fick jag designa en egen logga och hur passformen är återstår att se, men om några veckor kommer det gå att beställa Fuck cancer-tshirtar från by airaM.

20130702-215704.jpg
Titt på loggan.

T-shirtarna kommer kosta kring 249:- och då går hela 100:- till Cancerfonden/Barncancerfonden.

På kvällen körde jag ett premiärträningspass för fem vilt kämpandes tjejer på fotbollsplanen vid Sörgårdsskolan. Bl.a. Tabata-intervaller och backträning hanns med och det var hur roligt som helst. Gött att även jag själv kunde vara med en hel del eftersom de skötte sig så bra.

20130702-220103.jpg
Stretcha är viktigt.

20130702-220238.jpg

Tack för i dag och god natt. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s