lästips

20130703-125326.jpg

Ni kanske minns att jag för tre veckor sedan skrev något om en tidning? Ja, det var JP/VN (Jönköpingsposten/Värnamo Nyheter) som var här och gjorde ett litet reportage om mig. I dag var det slutligen dags att få med det i tidningen, så på Skillingarydssidan går det att läsa om mig och by airaM i synnerhet, men även mitt övriga liv och min syn på livet.

Tyvärr verkar den inte finnas på nätet än, men kommer den upp hojtar jag till. Men ni som bor i trakterna kan ju kila och köpa på en gång om ni är nyfikna, haha.

20130703-125705.jpg

Annars har förmiddagen tillbringats nere på lekplatsen vid Movalla tillsammans med ca tjugo andra mammor och ännu flera barn. Jätteroligt och mysigt! Extra bra att Aston inte fick någon gunga i ansiktet denna gången…

20130703-125938.jpg

Nu sover Aston och jag har just slagit ner mig själv på baksidan med vatten, vindruvor och iPad och tänkte knåpa ihop ett litet inlägg på kantspel.se. Är man mångsysslare så är man.

Puss på er!

3 tankar om “lästips

  1. Hej! Vad är det för sjukt snyggt bord? Var hittar man det? Kram Sus (trogen läsare som aldrig annars kommenterar så passar på att säga bra blogg!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s