lite av det bästa

20130704-202517.jpg
Tycker om denna.

Det är en rätt fin dag vi snart lämnar bakom oss. Visst, Aston vaknade redan klockan NOLL FEM NOLL NOLL, men vad gör det om hundra år…

Nä, vi tog oss samman rätt bra och medan Aston tog sig en tupplur redan på förmiddagen satte jag mig vid datorn och skrev ett CV. Shit, det var längesen jag behövde göra det. I morgon ska jag komplettera med ett personligt brev, sen är det bara att sätta igång och söka jobb. Ska bli spännande!

20130704-203114.jpg

Framåt lunch krängde jag på mig lite vettiga kläder (älskar mina ballerina med dödskallar på) och tog oss till Götaström för en lunch i världsklass med Vikto och Dosan – raggmunk och stekt fläsk. Topp tre godaste maträtterna som finns, tror jag nog.

20130704-203318.jpg

Sen blev det en sväng förbi Uppåkra för att hälsa på farmor och farfar på jobbet. Kanske mest farfar då, eftersom dagen i dag var hans näst sista dag där. I morgon jobbar han sista dagen och på måndag är han officiellt pensionerad. Känns konstigt, för han är så ung i mina ögon, min svärfar. Aston älskar att hälsa på där, så han och faffa får nog åka och hälsa på lite i framtiden också.

20130704-203722.jpg

Och trots att jag var hur trött som helst var det bara att kränga på mig träningskläderna och ge mig av bort till Sörgårdsskolan där jag åter skulle hålla i ett gruppträningspass. I dag var det hela nio tjejer som kom och tränade, så himla roligt! Vi körde bl.a. 300 challenge och tjejerna klarade det med bravur. Det är verkligen roligt att träna andra och dessutom bra att jag själv kan träna samtidigt. Sommarträningen blir lite lättare då.

Nu mys med min kärlek. Heppåer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s