en t-shirt

20130705-221241.jpg

Nu är den här! Fuck cancer-tishan. Passformer och storlekar var över förväntan, jag blev riktigt nöjd! Så nu finns den att förbeställa genom att maila info@byairam.com, om man inte vill vänta tills den kommer upp på webbshopen.

Den finns i stl S-XXL i dam- och herrmodell och kostar 249:-. Då går 50:- till Cancerfonden och 50:- till Barncancerfonden. Resten av pengarna går till att köpa in t-shirtsen och till frakt och annat administrativt. Jag själv tjänar ingenting på detta.

Det går även att beställa barn-tishor! Stl XS (2-4 år), S (4-6), M (6-8), L (9-12) och XL (13-16).

Vill man bidra till att slå cancern på käften, men inte känner att man har råd med 249:- så kanske man vill ge en slant till by airaMs insamling istället? Varenda krona är nyttig! Mitt hopp är att vi ska lyckas samla in 6000:- till den 18:e augusti, vilket råkar vara min 28:e födelsedag. Vilken present det skulle vara!

Jag önskar er en riktigt trevlig helg! Och om ni skulle vilja sprida detta är jag er evigt tacksam. ❤

20130705-222041.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s