som en jädra livscoach

20130707-203522.jpg

Vilken underbar helg vi haft! Vädret har varit sinnesbra och sällskapet ännu bättre. Jag är så jävla lyckligt lottad att jag skulle kunna sitta här och spy ur mig söta klyschor om livet i minst en halvtimme nu, men det tänker jag inte göra, för då kommer ni typ börja hata mig.

Nej, istället tänker jag ligga här i soffan och äta godis tills jag mår illa och så kan jag berätta mer om helgen i morgon. Vi säger så. Hej!

20130707-204206.jpg
Älskad mor, älskad son.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s