fill me up with laughter

Hej härliga söndagskväll!

Jag vet inte hur många gånger jag tackat Vikto för att vi faktiskt tog tag i oss själva och åkte ner till Ronneby i helgen. Det känns som att hela min själ blev typ fylld ända ut i kanterna. Inte så att jag kände att något saknades innan, men denna lilla miniresa gav mig verkligen någonting. Det blev sol och bad och skratt och karuseller och marknad och någon (några) öl och sällskapsspel ända till två på nätterna. Det enda jag kan begära mer av efter denna helg är sömn, haha. Men sova kan man ju göra i ett annat liv.

DSC_0014

 

DSC_0020Aston har lekt med schäfern Entra ungefär varenda vaken stund. Jag tycker att det är underbart att han inte är det minsta rädd för hundar. Vikto är visserligen allergisk, så vi själva kommer aldrig skaffa någon hund, men vi har ju flera hundar i vår direkta närhet, så det är perfekt att Aston klickar med så gott som varje hund han träffat.

DSC_0029Vårt lilla bustroll. Ibland undrar jag om han har medfödd dövhet åt ordet ”nej”…

DSC_0032High five!

DSC_0064

 

DSC_0068Mycket kärlek.

DSC_0080

 

Nu är vi alltså hemma i Skillingaryd igen, men bara för att packa om för nästa lilla tripp. I morgon bär det nämligen av till Stockholm. Meningen var att vi först skulle till Mantorp i morgon, där Vikto skulle få köra lite bil (en present han fick av mig för längesedan), men I DAG skickade Live it ett sms om att det var inställt. Tack för den framförhållningen, liksom. Det var kring den vi hade planerat alltihop, annars hade vi inte åkt vidare mot Stockholm. Men nu är hotellet bokat och betalt, så det är ju bara att åka. Och det kommer så klart bli hur trevligt som helst ändå.

På återhörande!

 

En tanke på “fill me up with laughter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s