en dag i hufvudstaden

20130715-235822.jpg
Kvällens outfit bestod helt och hållet av by airaM. Klänningen finns ej på webbshopen än dock.

Vilken riktig kanonstart på semestern! Först jordgubbsfika hos Karin, Daniel och Julie ute i Gamla Enskede och sen middag på Blasieholmens Akvarium och Bar (B.A.R.) med David och Sanna och Sannas finska vän.

20130716-000104.jpg

Det blev fisk för hela slanten! Killarna åt tonfisk och tjejerna åt gös, förutom jag som åt röding. Kan verkligen rekommendera detta ställe – sjukt bra mat och riktigt sjysta priser!

20130716-000247.jpg

På vägen till BAR stannade vi till på Berns och tog en öl och då kom plötsligt min gamla lagkamrat och vän från Hammarby fram och ropade hej. Så himla kul! Hon jobbar visst på Berns, det hade jag ingen aning om. Himla roligt att se henne!

Känns lite ofattbart ibland att jag faktiskt har bott här i Stockholm i två år. Kan inte förklara det riktigt, det känns bara märkligt. Det känns lite svårt att prata om det också eftersom jag levde med mitt ex när jag bodde här, så det blir lite laddat, även fast det inte borde vara det.

Ja, ja. Slutpladdrat. Nu ska jag sova precis som mina killar redan gör. Puss!

En tanke på “en dag i hufvudstaden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s