packa lätt?

20130715-120955.jpg

I bilen, på väg mot Stockholm. Vikto kör, naturligtvis. Här bak sitter jag och försöker sträcka på mina stackars knän (utan lyckade resultat) och Aston har precis somnat efter ett iPad-maraton på nästan två timmar.

20130715-121141.jpg
Med alla sina bästisar nära.

20130715-121247.jpg
”Sträcker”…

Första anhalt blir Enskede, där vi ska hälsa på vänner från Skillingaryd, som bor i Stockholm sedan några är tillbaka. Det blir lite fika och så lek för barnen innan vi åker in mot de mer centrala delarna av Stockholm. Vi ska bo på Hotell Kung Carl vid Stureplan. Lär bli kanon!

I kväll blir det middag med andra vänner, varav en också här nerifrån våra trakter. Det gäller att passa på när man bor en bit ifrån varandra.

Jag har packat en väska till mig och Aston som lätt skulle räcka för två veckors resande. Hehe. Varför packa lätt när man har bil och rullväska? Nä, jag gillar inte att ha färdiga outfits inför en resa. Jag hinner ju ändra mig hundra gånger på vägen och känner mig jättelåst och miserabel om jag inte har lite att välja mellan. Och nu gör jag samma med Aston. Så det blir lite kläder…

Hur gör ni när ni reser? Är ni duktiga på att packa smart?

Under dessa dagar blir det nog en hel del bilder på instagram – airamsorb heter jag där, om någon vill följa.

En tanke på “packa lätt?

  1. Packa lätt? Haha nej jag packar alltiod halva garderoben, jag säger som du bestämma sig innan? Nej usch då mår man plötsligt dåligt för man inte alls känner för judet man kände för på hemmaplan! Och dessutom allt kan hända 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s