i går stockholm, i dag göteborg

20130718-230521.jpg
Sätta sig på golvet och stapla matlådor känns ju rimligt när man kommer fram till Göteborg kl 22.30 en torsdagskväll.

Ja, men tjena! Greetings from Götet, ja! Vi skulle egentligen åkt först i morgon, men så kändes det lite onödigt att bara sitta och vänta på i morgon och slösa bort en solig dag på att åka bil, så vi åkte i kväll. Tänkte att Aston skulle somna i bilen, men som synes – icke. Dock slocknade han själv i spjälsängen ca tio minuter efter bilden togs, så nu sitter vi och chillar och har lite iPhone-tid, haha.

Känner verkligen att det har blivit alldeles för mycket iPhone för mig med tiden. Det är faktiskt skämmigt. Så nu under semestern försöker jag rehaba lite. Det behövs verkligen. Visst är det svårt, speciellt med tanke på att jag vill hålla by airaM igång – gör inte jag det, så gör ingen det. Men det går, det måste gå.

20130718-231124.jpg

Det var riktigt skönt att mellanlanda hemma i alla fall, även fast det mest blev att sova, tvätta, jobba och packa om. Älskar verkligen att bo i hus, att ha en trädgård. Vet att jag är lyckligt lottad som kan göra det och är tacksam för det varje dag.

Nu blir det alltså nästan en vecka i min hemstad, Göteborg. Och det ska naturligtvis bli heeeeelt underbart.

Vi hörs i morgon! Peace!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s