blå, blå vindar och vatten

20130723-225830.jpg

Känns som att jag bara upprepar mig – ÅH, EN SÅN UNDERBAR DAG HEJA LIVET TJOHO HEJ HOPP LYCKAN ÄR TOTAL!

Men det är ju så.

I dag har vi hälsat på min älskade mormor. Snart 92 år gammal. Det värmer och gör ont i hjärtat på samma gång när jag träffar henne.

Sen har vi varit ute på pappas och Mariannes landställe i Björlanda och det har verkligen varit helt underbart. Sol, lite bad, lek, prat och kollat gamla foton hela dagen lång. Vad jag älskar att vara med min familj.

Jag hann även med att maxa plankan igen, det var ju dags nu efter fyra veckor. Förra gången jag körde utmaningen klarade jag 1:30 innan och 3:19 efter. Denna gången 2:00 innan och hela 5:10 i dag! jävla nöjd. Shit, vad jag är bra.

Hoppas att ni haft en lika bra dag som jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s