hemma från hemma

20130725-224810.jpg
Kärt återseende.

Hemma igen. I Skillingaryd. Fy tusan, vilken bra vecka vi har haft i Göteborg. Sällskapet, vädret, aktiviteterna – inte ett fel. Jag är så lyckligt lottad som har en sån fin familj, som jag älskar och som älskar mig. Som ger mig så oerhört mycket glädje, varje dag. Mina föräldrar och extraföräldrar, som alltid ställer upp, som är så härliga att umgås med, jag börjar nästan grina när jag tänker på det. Mina bröder, som delar min sjuka humor och som alltid får mig att skratta (eller bli helt galen) och så Olivia och Vendela som alltid är så glada.

20130725-225412.jpg

Och så de här två. De är hela mitt liv. Jag skulle vara ett tomt skal utan dem.

Tack för att ni finns.

20130725-225515.jpg
Home sweet home.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s