en favoritplats i världen

VARFÖR ser jag inte till att avsätta tid till gymmet även under semestern? Har just varit där för första gången på en månad och jag älskar ju det så löjligt mycket.

20130727-151943.jpg

Jag kände mig klen innan, så jag bestämde mig för att ta passet som det kommer och att inte kötta på för mycket med vikterna. Då passar pyramidträning bra, som jag körde på bänkpressen. Orkade knappt lyfta stången sista tio repsen, trots bara 20 kg. Första 20 studsade stången upp och mer. Coolt att man kan bli så slut av så låga vikter bara genom att köra många reps.

20130727-152209.jpg

Skulle egentligen bara köra överkropp, men efter bänkpressen och ett par axelövningar darrade jag så i armarna att jag var tvungen att köra lite ben. Testade en ny övning som jag sett på instagram. Man ligger med skuldrorna på en bänk och så kör man höftlyft (rumplyft) med en skivstång på höfterna. Bra övning som kändes ordentligt i lår och rumpa!

Trodde alltså att jag skulle vara kass på detta gympass, men jag var inte så illa däran som väntat. Klarade t.ex. tio toes-to-bar och det är jag jäkligt nöjd med.

20130727-152538.jpg

När jag kom ut från gymmet hade förmiddagens skyfall bytts ut mot detta och jag kunde ratta hem (med det var knappt!) med ett leende på läpparna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s