lördag hela veckan

20130727-085119.jpg
Härlig kväll med svärisarna i går.

Gårdagen bara flög iväg, visst. Kan ha berott på att jag sov till 11.30, hehe. Sen fanns en del att göra, om man säger så. Tvätt, fixa med växterna, handla, städa, jobba. Och när det är varmt och fint väder ute kan det även hända att det är skönare att slappa i soffan på baksidan en stund.

20130727-085422.jpg

På kvällen kom alltså svärföräldrarna hit och de hade med sig allt – förrätt, huvudrätt, efterrätt, dryck, you name it! Vi behövde inte göra ett skit. Enkelt att ”bjuda på middag” då.

20130727-085641.jpg

Jag såg ut som ovan. Passade på att inviga ett par byxor som jag beställde hem från H&M för några veckor sedan. 50 spänn kostade de. Fynd! Toppen är från Forever 21 och smyckena förstås från by airaM.

Nu har vi just genomlidit en riktig skitnatt. Aston har vaknat hundra gånger och skrikit och gråtit och fick sova nästan hela natten hos oss = inte mycket sömn för någon av oss. Förstår inte hur folk orkar ha barnen i sängen jämt. Vikto flög upp ur sängen i natt när Aston sparkade honom rakt på snoken. Ja, snoken mitt i ansiktet då, inte den lite längre ner.

Min tur att gå upp i dag, så jag och Aston Mania sitter och myser i soffan. Hoppas att ni får en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s